Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Pályázati felhívás

2017.07.03.

 

Nyilatkozat - Kabala név


Nyilatkozat - Kabala tervrajz 


 Pályázati felhívás


Pályázat a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.


Pályázat kiírói: Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft., Celldömölk Város Önkormányzata.


Pályázók köre: magánszemélyek.


Felhívás:


A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft., valamint Celldömölk Város Önkormányzata pályázatot hirdet a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő hivatalos kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.


Feladat:


A pályázónak javaslatot kell tenni a kabalafigura képi, vizuális megjelenítésére (számítógépes grafika és kézi tervrajz egyaránt benyújtható) és/vagy a kabalafigura nevére.


A létesítmény jellegéből fakadó megkötés, hogy a kabalafigurának a vízhez, az ötmillió éves vulkanikus Ság hegy, a vulkánsághoz kötődőnek kell lennie! Figuránk szeressen fürödni, mindig vidám, színes, mosolygós, szerethető, unisex legyen. Mindennapi szituációkban helyezzük majd el, napi kapcsolatban áll majd a fürdőlátogatókkal, képviselje és népszerűsítse a fürdő imidzsét. A figurára vonatkozó megkötés, hogy a későbbi felhasználás során színes és szürkeárnyalatos képi formában, valamint figurálisan, jelmezszerűen, ajándéktárgyként, plüssfiguraként is megjeleníthető, megvalósítható legyen.


A figurára és az elnevezésre külön-külön és együtt is lehet pályázni, de a pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a figurára vonatkozó rajzot és a névjavaslatot elválassza egymástól, és akár egy más pályázathoz tartozó rajzot és nevet párosítson össze.


Pályázat benyújtása:


A pályázati munkát (kabalafigura tervrajz, kabalafigura név, kabalafigura tervrajz és név) papír alapon vagy pdf-formátumban postai vagy elektronikus úton lehet benyújtani a következő címekre.


Postai úton: Vulkán Gyógy és Élményfürdő Kft., 9500 Celldömölk, Sport u. 8.


Elektronikus úton: marketing@vulkanfurdo.hu.


Kérjük feltüntetni a borítékon, illetve az elektronikus levél tárgy rovatában „Kabalafigura tervrajzpályázat” és/vagy a „Kabalafigura névpályázat” megjelölést, valamint a borítékon, illetve az elektronikus levélben a pályázó nevét, postai és/vagy elektronikus címét, telefonszámát.


Határidő:


A pályázat postai és elektronikus úton történő beérkezésének határideje 2017. augusztus 4. 16.00 óra (nem feladási határidő). A határidőre való beérkezés az érvényes pályázat feltétele.


Pályázat benyújtásának további feltételei:


A pályázati kiíráshoz tartozó nyilatkozat(ok) pontos kitöltése és a pályázati művel együtt történő benyújtása. Kiskorú pályázó esetén kérjük, hogy a nyilatkozatot a kiskorú pályázó törvényes képviselője töltse ki, és ő is írja alá.


Egy pályázó több tervrajzzal, grafikai tervvel, valamint névtervezettel pályázhat!


Díjazás:


Pályázat kiírói külön díjazzák a győztes tervrajzot és a győztes elnevezést. Az első helyezett tervrajz, grafika készítője 50.000 Ft-os díjazásban részesül. Az első helyezett elnevezés ötletgazdája 50.000 Ft-os díjazásban részesül. A további pályázók névre szóló, egyszeri, ingyenes, a városi létesítményekbe szóló élménycsomagot kapnak.


Pályázattal kapcsolatos információ:


Beni Judit marketingmunkatárs, hétköznap 8.00-16.00 óra között a +36 30 371 4310-es telefonszámon vagy a marketing@vulkanfurdo.hu e-mail-címen érhető el.


www.vulkanfurdo.hu


https://www.facebook.com/vulkanfurdo


www.celldomolk.hu

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb